laseri

VLS DESKTOP SERIJA

Laserska tehnologija na Vašem radnom stolu

VLS 2.30 i 3.50 desktop laserske graverke su najjednostavni načina za započinjanje sa laserskom tehnologijom. Otprilike velicine printera, VLS desktop objedinjuje sofisticirane laserske mogucnosti u atraktivnom i izdržljivom pakovanju. Opcioni dodatak, kompjuterski-kontrolisano postolje sa filterima omogucava još jednostavniju upotrebu i instalaciju
bez vanjskih ventilacionih jedinica. Ovaj jednostavni nacin upotrebe i mala velicina desktop serije dopušta upotrebu laserske tehnologije u Vašem poslu gdje god bila.

VLS2.30

VLS 3.50

Fleksibilnost za rastuće poslove

VLS 3.60, 4.60 I 6.60 samostojeće platforme nude veće snage laserskih cijevi i veće radne površine nego desktop modeli. Dodatno VLS samostojeće platfome su opremljene i sa Universalovim patentiranim RAPID RECONFIGURATION tj. tehnologijom za brzu rekonfiguraciju koja nudi instalaciju, skidanje ili zamjenu laserskih cijevi bez ikakvih alata. Zbog svega ovoga VLS samostojeće platforme su dobar izbor za rastuće poslove.

VLS 3.60

VLS 4.60

VLS 6.60

PLS SERIJA

Veća snaga i produktivnost

Za kupce za zahtjevnijim aplikacijama preporučujemo PLS seriju laserskih platformi, koje nude brojna poboljšanja dizajnirana tako da povećaju produktivnost u izazovnoj okolini.
Korisnici PLS laserske platforme uživaju značajne procesne koristi sa maksimalnih 150 W snage i ugrađenim LCD ekranom koji omogućava izmjenu parametara na licu mjesta.
Dodaci kao što su DUAL HEAD i SUPERSPEED povećavaju vektorske i rasterske performanse jos i više. Ove proizvodne opcije cine PLS seriju idealnim za operacije većeg obima.

PLS4.75

PLS6.150D

PLS6.75

Proširene mogućnosti materijala

PLS6MW

ILS SERIJA

Uhvatite veće mogućnosti

ILS12.75

ILS9.75

XLS SERIJA

Ultimativno rješenje svih problema

XLS10MWH

XLS10.150D

Za više detalja o svim proizvodima posjetite stranicu proizvođača: http://www.ulsinc.com/products/