PLOCASTI_rowmark

Tvrtka Rowmark lider je na svjetskom tržištu materijala za profesionalno graverstvo i materijala za obilježavanje i industrijsko označavanje.

Najveći izbor laminata po kvaliteti, aplikacijama i kombinacijama boja, nudi vam kompletna rješenja svih potrebnih materijala na jednom mjestu.

GRAVERSKI PLASTIČNI LAMINATI

COLOR HUES ™ (lijevani akril – PMMA) je dekorativni pločasti materijal sa sjajnim nijansama boja, nudi se u prozirnim i neprozirnim bojama i pogodan je u izradi reklama. Pruža prednosti stakla u obliku laganog materijala otpornog na ogrebotine.

PLOCASTI_COLOR_HUES_3

ACP ALUMINIJSKI KOMPOZITNI PANELI MULTIPANEL UK

PLOCASTI_acp_multipanel

Aluminijski kompozitni paneli. Multipanel UK, proizvodi i isporučuje sve veći raspon Alupanel ® aluminijskih kompozitnih panela. Vodeći Alupanel ® paneli objedinjuje izdržljivost s fleksibilnošću, koji se lako prerađuju, presavijeni i formiraju. Dostupni su u širokom rasponu boja, uzoraka i sa različitim jezgrama, Alupanel ® asortiman također je proširen na posebne proizvode za različita tržišta. Proizvedeno u vlastitom proizvodnom pogonu, u skladu sa strogim postupcima kontrole kvalitete, uključujući ISO9001: 2008, svi aluminijski kompozitni materijali i proizvodi u skladu s najnovijim svjetskim standardima. Na našem skladištu imamo artikle u debljini 2,3 i 4mm, te formatu 1500x3050mm i 1500x3200mm.

ALUMINIJSKE PLOČE

Eloksirani aluminij graverske kvalitete u pločama 1000x500mm
Dostupne boje: srebro, zlato, crna, plava, crvena
Debljine ploča: 0.5mm, 1mm, 1.5mm, 2mm, 3mm, 4mm

PLOCASTI_aluminijske_ploce

Aluminij za lasersko označavanje

PLOCASTI_alumaMark_logo

PLOCASTI_aluminij_za_lasersko

Preuzmi brošuru ovdje

EVA Spužva

EVA (Etilen-Vinil-Acetat) spužvaste ploče vrlo je lagan, mekan i fleksibilan materijal, koji se vrlo lako termički obrađuje.
Kao takav, vrlo lako se reže i gravira laserskom zrakom, te se uglavnom koristi za izradu
privjesaka, 3D slova, kućišta uzoraka u prezentacijskim koferima…itd.
Osim EVA materijala u obliku ploča, nudimo i alke za izradu privjesaka za ključeve.

image002